LEAN styret virksomhed søges!

LEAN styret virksomhed til forskergruppe søges!

David har stillet følgende spørgsmål til Dansk Lean Forum:

LEAN styret virksomhed søges!

Vi er en gruppe RUC studerende, der skriver et projekt om Lean. Vi studerer alle fire på Pædagogik og Uddannelsesstudier på kandidat niveau. Vores indgang til projektet vil være at samarbejde med en virksomhed, der fornyeligt har implementeret Lean, og lave en analyse af de processer medarbejderne gennemgår, når der ændres på virksomhedsstrukturen, og dermed ændre på det folk kender, og er trygge ved.

I og med vores faglige indgang er pædagogisk og uddannelses orienteret, er vores interesse felt, hvordan man i en fremtidig situation vil kunne håndtere sådanne forandrings processer, på den bedst mulige måde.

Helt praktisk, så vil projektet løbe over de næste tre måneder. Det vi som forskergruppe har behov for, er et indblik i den proces der er gennemgået, gennem interviews af nogle personer. Det vi kan tilbyde er en dybere forståelse af de pædagogiske lære processer der er gennemgående når man implementere Lean.

Med venlig hilsen

David, Kasper, Nataniel og Sune

Kontakt: dchn@ruc.dk
Tlf.: 22 86 27 83

Kan du hjælpe Daniel & Co?

Hvis du kan hjælpe – ønsker at deltage med egen virksomhed eller kender til en potentiel virksomhed – så skriv endelig en kommentar til dette indlæg – klik på “Kommentarer/Comments” under dette indlæg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s