Lean Konsulent til implementering og sparring

Lean konsulent – vi har den rigtige til din virksomhed

Flexkom er en dansk konsulentvirksomhed med fokus på implementering af Lean i alle typer af danske virksomheder. Overskriften er optimering af processer og flow igennem en praktisk og involverende tilgang til værktøjerne. Vi arbejder både i små og store virksomheder og med Lean i alle brancher.
Flexkom er bl.a. kendt for at have gratis værktøjer på hjemmesiden, for denne blog (Dansk Lean Forum), for vores Flexkom Lean Akademi – og ikke mindst for vores praktiske tilgang til Lean. Flexkom kan fremvise en meget attraktiv referenceliste! Vi har bl.a. hjulpet Toyota Danmark, Arla Foods, PN Beslag, Ferrosan, Københavns Universitet m.fl. med succesfuld Lean.

Vi har bl.a. en meget anvendt og succesfuld ambassadørmodel til igangsætning af Lean – læs mere om ambassadørmodellen (generisk Lean-model) >
Flexkom er i dag en netværksforretning bestående af konsulenter med spidskompetencer indenfor Lean og relaterede kompetenceområder. Dette setup sikrer dig, at du får DEN BEDSTE konsulenthjælp til netop de ønsker og behov som I har. Vi sender ikke en tilfældig – vi stiller med den bedste eller det bedste team!
Læs mere her: Lean konsulent >

Kontakt Flexkom

Du kan ringe til Mikkel Smith på 5152 5811 eller skrive til ms@flexkom.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s